รีวิว John Bogle on Investing: The First 50 Years (Wiley Investment Classics)
มีหลายทำนองที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณเก่งได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะส่งผลอย่างมากต่อการไป จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความคิดความอ่านก็คือว่ามันใช้ยุคเพียงหนึ่งการชำระล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามโดยปกติความน่าเชื่อถือกำไร การรวมหนี้เงินกู้นักศึกษาของคุณสมรรถทำมากกว่าเพียงแค่การหดหายหนี้ระยะยาวของคุณ ที่แท้ก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณบวกแต้มเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะลุ้นให้คุณซื้อหารถที่ดีกว่าได้รับการบ้านที่คุณใคร่หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ น้อยกว่า แต่วิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถสนับสนุนให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณใช่ไหม นึกตรองบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตแจกแจงมองออกสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันมาถึงเงินตราให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะไม่มีพิธีรีตองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ตรวจบางส่วนที่พบมาก

John Bogle on Investing: The First 50 Years (Wiley Investment Classics) Description

Get fifty years of industry-defining expertise in a single volume John Bogle on Investing is a compilation of the best speeches ever delivered by one of the 20th century’s towering financial giants. Individually, each of these speeches delivers a powerful lesson in investing; taken together, Bogle’s lifelong themes ring loud and clear. His investing philosophy has remained more or less constant throughout his illustrious career, and this book lays it out so you can learn from the very best. You’ll learn what makes a successful investment strategy, consider the productive economics of long-term investing, and how emotional investment in financial markets is often counterproductive enough to forfeit success. Bogle discusses the “fiscal drag” of investing, and shows you how to cut down on sales charges, management fees, turnover costs, and opportunity costs, as he unravels a lifetime’s worth of expertise to give you deep insight into the mind of a master at work. John C. Bogle founded Vanguard in 1974, then in the space of a few years, introduced the index mutual fund, pioneered the no-load mutual fund, and redefined bond fund management. This book wraps up the essence of his half-century of knowledge to deepen your understanding and enhance your investment success.

  • Learn why simple strategies are best
  • Discover how emotions can ruin the best investment plan
  • Examine the universality of indexing in the financial markets
  • Minimize the costs — financial and otherwise — associated with investing

John Bogle is still in there fighting, still pushing the industry onward and upward. Take this rare opportunity to have industry-shaping expertise at your fingertips with John Bogle on Investing.การลงทุนมาพรึบกับอันตรายของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีเช่นไรอย่างที่สามารถให้คุณห่างจากการบรรลุจุดมุ่งหมายทางการคลังของคุณ หากคุณมีการประหยัดที่ดีหรือมีไร่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงหนที่คุณอย่างเป็นจริงเป็นจังดูทางการลงทุนเปลือยให้คุณ บางส่วนของวิถีทางการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถค้นหามีดังนี้:


Tag John Bogle on Investing: The First 50 Years (Wiley Investment Classics): John Bogle on Investing: The First 50 Years (Wiley Investment Classics),Reviews , เรื่อง , John Bogle on Investing: The First 50 Years (Wiley Investment Classics)