รีวิว The Beginner’s Guide to Investing: A simple approach to increasing your income and making your money work for you (Investing for Beginners)
ต่อเรือรายได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องหวานคอแร้งมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มในทำเล แนวทางทางการเงินที่อดทนและชัดเจนแนะแนวคุณในการออกเสียงวิธีพลิกแพลงที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การเจริญวัยในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่เย้ายวนใจเงิน แต่การกำหนดสมัยและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทประธานมาก

สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีความโอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปียืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยแบ่งสำหรับค่าเล่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อสิ้นเชิงได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะออมอดเงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อการหาความรู้ ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนครั้งแรกต่อไปแงะรายการที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยรวม ตลอดชีวิตของนักศึกษาของเขาซึ่งจะยิ่งขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเพราะการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะเสนอเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและเงินต้น โดยรวมคุณปิดทะเบียนไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจอันชอบธรรมนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณวุฒิกรรมวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการบริหารเป็นเงินกู้นักเรียนThe Beginner’s Guide to Investing: A simple approach to increasing your income and making your money work for you (Investing for Beginners) Description

Praise for this book…

“I would seriously buy this book again just for the bonus chapter on passive income alone.EXTREMELY helpful and useful.I followed every suggestion in this book and my financial picture looks better than at any point in my life up to this moment.”

“…excellent book.Very readable and practical.Not hard to follow at all and gave me a good foundation for understanding what I needed to do financially.”

“Great book for those who are just getting started on their investment journey…”

In this edition of the Kindle Quickread series, Rand Bennett is going to show us a simple, but effective approach to investing.

Many people struggle to understand how best to manage their money and make it work for them over the long-term.Rand takes time in this quick read to explain the fundamentals of what is necessary to make the most of your money so that, in time, you can begin living off the interest instead of continually trading “hours for dollars”.

Here Is A Preview Of What You’ll Learn…

  • What are your core beliefs about money and what motivates you to manage it well?
  • What is the “miracle of compound interest” and how can you use it to rapidly accelerate the growth of your investments?
  • Why do you need to determine your “risk tolerance” before you start investing?
  • How can you “automate” your investing so it doesn’t need to be something you continually have to think about?
  • What are the most popular investment options and which option is best for you?
  • What is “Peer-to-Peer Lending” and how can you use it to your advantage as an investment?
  • BONUS SECTION:How can you create THREE reliable streams of PASSIVE INCOME to boost your monthly financial balance?
  • And much, much more!

What are Kindle Quickreads?

Kindle Quickreads are a series of short books that are meant to be read in one sitting.Each “Quickread” tackles just one particular subject.This series of books aims to give readers the encouragement, assistance and ideas they need to handle specific problems or areas of personal growth.

Kindle Quickreads are exclusive to Amazon’s Kindle platform.They are not available for purchase or borrow in any other format.They may be downloaded on Kindle devices or read utilizing the Kindle app on your phone, computer or tablet.

Various talented authors have contributed to the Kindle Quickread series and our team continues to grow.Their talents and insights have helped thousands of people and we look forward to offering many additional books in this series over the coming months.

Download your copy today!

Take action today and download this book for a limited time discount of only $2.99 USD! (or FREE if you’re using Kindle Unlimited)

.


Product Tag The Beginner’s Guide to Investing: A simple approach to increasing your income and making your money work for you (Investing for Beginners): The Beginner’s Guide to Investing: A simple approach to increasing your income and making your money work for you (Investing for Beginners),Review , แนะนำ , The Beginner’s Guide to Investing: A simple approach to increasing your income and making your money work for you (Investing for Beginners)