รีวิว The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park: Why Mobile Home Park Ownership Is The Best Investment In This Economy And Step By Step Instructions How To Acquire And Manage A Profitable Park
มีหลายแนวทางที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณรอบรู้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะส่งผลอย่างมากต่อการตะเวน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ข้อคิดก็คือว่ามันใช้ระยะเพียงหนึ่งการชำระเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามสามัญรักษาสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในชั้นที่เราเข้าใกล้จุดยุติของวิทยาลัยหน้าที่ของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องน่ากลัวจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาสำหรับการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงอย่างไรคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับอนุสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด วิทยาเกี่ยวกับการจับสามารถช่วยเหลือให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการค้าที่ตกอยู่ในตักของคุณ ชี้ขาดอย่างถ้วนถี่ตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินพิเศษสามารถบรรยายเป็นเรื่องเทพนิรมิตที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการบำบัดรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินตอนหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความสายในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะตกหายกองทุนรวม – วิสัชนาที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินสะสมรวมมี ทุนรอนรวมเป็นใจให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจับจ่ายใช้สอยหุ้นของความหลากของ บริษัท มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่แก้ไขเงินลงทุนในหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแทรกไปซื้อความหลายหลากของหุ้นเพราะฉะนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความเสมอกัน เงินลงทุนแต่เดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะฝักใฝ่ที่จะแบกรับค่าใช้จ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้บัญชากองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยเกี่ยวกับการบริหารรายการของคุณ


The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park: Why Mobile Home Park Ownership Is The Best Investment In This Economy And Step By Step Instructions How To Acquire And Manage A Profitable Park Description

The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park:
Why mobile home park ownership is the best investment in this economy
and step by step instructions how to acquire and manage a profitable park

Multi-park owner and manager of her own mobile home parks, Laura Cochran, believes that owning a mobile home park is the best investment and attainable for anyone who wants to add a mobile home park investment to his or her portfolio. “Purchasing a mobile home park is in my opinion, and based on my own twenty years of real estate and mobile home park investing, the best alternative investment for the serious investor. I think every investor should own a mobile home park, and here is why:

-Low to zero vacancy rate
-Steady monthly income
-Predictable monthly cash flow
-Good return on investment
-Investor has control over cash flow and vacancy rate
-Additional opportunities to increase cash flow through rent raises and eliminating utility bills via pass-through billing
-Mobile home parks hold their market value and appreciate in value
-There is always a demand for affordable housing found in parks
-You retain your initial nest egg that you purchased the park with – your investment dollars are in tact

This purchase of The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park includes SIX FREE MONTHS of unlimited park browsing on mobile home park website www.mobilehomeparkinfo.com as detailed in Chapter Three.

Wishing you every success with your continued investing ventures as you research and discover the possibilities of adding a mobile home park to your investments.” -author Laura Cochran

This book contains the following 25 chapters:
Chapter 1
W.O.W.
WORKING FOR YOUR MONEY,
OWN YOUR OWN BUSINESS,
YOUR MONEY WORKING FOR YOU

Chapter 2
TYPES OF PARKS

Chapter 3
WHERE TO FIND PARKS FOR SALE

Chapter 4
WHAT MAKES A PROFITABLE
MOBILE HOME PARK:
CAP RATES AND CASH FLOW

Chapter 5
FINANCING: HOW CAN YOU AFFORD A MOBILE HOME PARK? HOW CAN ANYONE?

Chapter 6
GETTING STARTED: INTERVIEWING BANKS

Chapter 7
SETTING UP YOUR BUSINESS:
THE VALUE OF A CORPORATE VEIL

Chapter 8
YOUR PROFESSIONAL CIRCLE

Chapter 9
BUYING VERSUS DEVELOPING

Chapter 10
QUESTIONS TO ASK
BEFORE BUYING A PARK

Chapter 11
WHY ARE THEY SELLING?
WHAT CAN YOU FIX THAT WILL MAKE THIS PARK PROFITABLE?

Chapter 12
CONGRATULATIONS-
YOU BOUGHT A PARK!

Chapter 13
MANAGEMENT:
WHO IS GOING TO MANAGE
YOUR PARK FOR YOU?

Chapter 14
TIME-SAVING SOFTWARE

Chapter 15
GO AWAY…
AND STILL MANAGE YOUR PARK

Chapter 16
PAY YOUR OWN BILLS

Chapter 17
UTILITIES

Chapter 18
PARK RULES

Chapter 19
BE STRICT

Chapter 20
COLLECTING RENT

Chapter 21
NOTICES: WHAT HAPPENS WHEN
TENANTS FAIL TO PAY RENT

Chapter 22
GOING TO COURT:
FED’S AND TRIALS

Chapter 23
PROBLEMS IN YOUR PARK

Chapter 24
KEEPING YOUR PARK FULL AND PROFITABLE

Chapter 25
STEP-BY-STEP INSTRUCTIONS:
CHECKLIST FOR BUYING YOUR
MOBILE HOME PARK

Product Tag The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park: Why Mobile Home Park Ownership Is The Best Investment In This Economy And Step By Step Instructions How To Acquire And Manage A Profitable Park: The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park: Why Mobile Home Park Ownership Is The Best Investment In This Economy And Step By Step Instructions How To Acquire And Manage A Profitable Park,เรื่อง , รีวิว , The New Investor’s Guide To Owning A Mobile Home Park: Why Mobile Home Park Ownership Is The Best Investment In This Economy And Step By Step Instructions How To Acquire And Manage A Profitable Park