รีวิว The Single Best Investment: Creating Wealth with Dividend Growth
ใบหุ้น – นี่คือมารดรของเงินให้ทุนทั้งหลายในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณว่าด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่ผิดแผกแตกต่างกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้เงินผกผวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโชคในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำงานคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการวางตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ฉะนั้นหากคุณจริงๆรีบร้อนในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะอำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเทอะทะThe Single Best Investment: Creating Wealth with Dividend Growth Description

This witty guide advises readers to stop playing the stock market or listening to television gurus and instead put their money into dividend-paying, moderate-growth companies that offer consistent returns and minimum risk. Citing statistics that show companies initiating and raising dividends at the fastest rate in 30 years, this analysis declares once-stodgy dividends to be “the next new thing” and provides simple rules for choosing the best stocks, using traditional evaluation tools, reinvesting dividends, comparing stocks and bonds, and building a portfolio. Technical aspects of the stock market are explained in the final pages that include two new chapters and revised statistics as well as academic studies, historic back-tests, examples of real-time performance, and a list of resources for further research.


Tag The Single Best Investment: Creating Wealth with Dividend Growth: The Single Best Investment: Creating Wealth with Dividend Growth,Review , แนะนำ , The Single Best Investment: Creating Wealth with Dividend Growth