เรื่อง THE MILLIONAIRE REAL ESTATE FLIPPERS: FLIPPING FIXER-UPPERS: How Anybody Can Buy, Fix and Flip Real Estate and Earn a Six Figure Income (REAL ESTATE INVESTING STRATEGIES)
โพยออมทรัพย์ – โดยไกลที่สถิรที่สุดของเงินออกทุนโดยตลอดและคุณมีเสรีภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณใคร่ ธนาคารจ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณโปรดให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบสำหรับผู้ที่มีความพอใจกับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่บรรยายโดยธนาคาร (คิดคำนวณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มขึ้น

สินเชื่อรวม – ข้อมูล มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่พิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยซื้อสำหรับค่าเรียนและค่าใช้สอยของคุณ เมื่อทั้งนั้นได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเหม็ดกระแหม่เงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนทวิคุณจะมีการปรับปรุงเงินที่จืดจางหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนรวมของหน่วยงานการเสนอคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ทำแทน จะต้องสังคายนาเงินหลายต่อเดือนเหตุด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้แต้มของคุณกรรมวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการป้องกันเป็นเงินกู้นักเรียนTHE MILLIONAIRE REAL ESTATE FLIPPERS: FLIPPING FIXER-UPPERS: How Anybody Can Buy, Fix and Flip Real Estate and Earn a Six Figure Income (REAL ESTATE INVESTING STRATEGIES) Description

“MAKE NO MISTAKE ABOUT IT,…JOHN AND MITCH FREELAND ARE THE REAL DEAL–NO GIMMICKS HERE.”–REIP THE REWARDS MAGAZINE

“PROLIFIC INVESTOR JOHN FREELAND…FINDS PLENTY OF PROFITABLE PROPERTIES TO BUY AND SELL,”–THE PALM BEACH POST

“THE DEAL: FREELAND PAID $46,777 FOR THE HOUSE….HE SPENT $50,000 ON REPAIRS, INCLUDING A NEW ROOF, NEW AC, AND NEW KITCHEN…LISTING THE HOME AT $209,000.”–THE PALM BEACH POST(SOLD FOR $232,000)

DISCOVER:How you can flip real estate and gain the edge toward financial freedom.It doesn’t have to be difficult.

An indispensable resource book that shows you “How to” Force Appreciation and Flip Fixer-uppers to capture phenomenal profits.

M. Mitch Freeland and John Freeland know how to flip properties.With The Millionaire Real Estate Flippers they show you how to do the same with any property, in any market, in any economy—good or bad.

Explained by professional flippers and long-time investors, this book takes you into the field and up the ladder of real estate investing—flipping style.It exposes the good, the bad, and the rightfully ugly, from mild fixer-uppers to the massive “el dumpos,” and shows you what to look for and how to profit like the pros.

Let Mitch and John explain the nuts-and-bolts, strategies and methods used to secure a real estate profit plan.This book is the real “stuff” and it is destined to be among an investor’s closest companion….Guaranteed!

In The Millionaire Real Estate Flippers, you’ll learn how to:

๏‚ง Choose the best type of property starting out
๏‚ง Fix and renovate on the inexpensive side for maximum profit for small and large fixer-uppers
๏‚ง What materials to use and how to use them
๏‚ง Finance your properties quickly
๏‚ง Hire and manage contractors and sub-contractors efficiently, saving you thousands of dollars
๏‚ง Inspect property like a pro
๏‚ง Flip properties profitably every time
๏‚ง Make 50% + profit on every property you buy
๏‚ง Locate great deals and turn opportunities into cash cows
๏‚ง Substantially Increase value to property (what’s needed and what isn’t)
๏‚ง Price, list and sell your properties for tremendous profits

CHAPTERS
1: The Best Type of Property for You
2:Flipping
3:Finding Profitable Flips
4:Objective:Short-term or Long-Term
5:Fix Up: Small Job or Large
6:Inspecting the Property
7:How to Get Offers Accepted
8:How to Fix Economically
9:Quick Fix
10:Pricing for a Quick Sale
11:Financing and Your Bankroll
12:Contractors and Labor
13:Location Investing on a Regional and National Scale
14: Escrow & Closing
15: The Business Side
16: Parting Thoughts

APPENDIX 1:Resource Websites
For Sale by Owner (FSBO) National Websites for Flat Fee MLS Listings
Other Helpful Websites
Online Auction Websites
Home Fixtures Websites
Professionals and Labor

APPENDIX 2:Forms and Agreements for Flippers
Co-Ownership Agreement
Land Trust Agreement
Assignment of Beneficial Interest in Trust
Certificate Of Resignation Of Trustee
Certificate of Appointment of Successor Trustee
Standard “As-Is” Contract for Sale and Purchase
Additional Terms Addenda
“As Is” Sale and Purchase Contract
Option to Purchase Real Estate
Agreement for Deed
Addendum for Possession After Closing
PurchaseMoney Note
Assignment of Contract
Contractor / Subcontractor Policy and Procedure
Wholesale Property Flip Form with Partner as Lead Generator

Short-term or long-term, seasoned pro or just starting out, The Millionaire Real Estate Flippers are to the serious real estate investor as ammunition to a soldier or water to a farmer. This book is a required read for everybody seeking financial freedom and belongs in the library of every real estate investor. And it’s on target to be a real estate classic!

Would You Like to Know More?

Download now and start making money TODAY!

When you’re ready—Scroll to the top of the page and select the “buy button.” Thank


Tag THE MILLIONAIRE REAL ESTATE FLIPPERS: FLIPPING FIXER-UPPERS: How Anybody Can Buy, Fix and Flip Real Estate and Earn a Six Figure Income (REAL ESTATE INVESTING STRATEGIES): THE MILLIONAIRE REAL ESTATE FLIPPERS: FLIPPING FIXER-UPPERS: How Anybody Can Buy, Fix and Flip Real Estate and Earn a Six Figure Income (REAL ESTATE INVESTING STRATEGIES),รีวิว , Reviews , THE MILLIONAIRE REAL ESTATE FLIPPERS: FLIPPING FIXER-UPPERS: How Anybody Can Buy, Fix and Flip Real Estate and Earn a Six Figure Income (REAL ESTATE INVESTING STRATEGIES)