แนะนำ Powerhouse Principles: The Ultimate Blueprint for Real Estate Success in an Ever-Changing Market
หุ้น – นี่คือคุณแม่ของเงินให้ทุนเท่าที่มีในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณกล่าวถึงหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แหวกแนวกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะได้รับเงินกลับคืนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนในการได้รับผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำหน้าที่ล้ำกัน การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ เช่นนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะจ่ายเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดอุรุPowerhouse Principles: The Ultimate Blueprint for Real Estate Success in an Ever-Changing Market Description

The #1 private developer in the U.S., Jorge Pérez reveals his billionaire secrets for power investors.BR
Known as the King of Condominiums and the Steven Spielberg of Real Estate, top developer Jorge Pérez reveals his principles for achieving success in even the toughest real estate market through a clear, step-by-step process. Pérez specifies effective business tactics that will lead to evergreen profits, including:

? Key points to smart investing
? Cardinal rules for picking and building property
? Commandments on negotiating the best deal
? Valuable tips on securing equity
? Steps for successfully selling property

Finally, Pérez explains how to manage and grow investments over the long term.

Emphasizing the importance of staying flexible in an ever-changing market, Pérez offers personal anecdotes, key business philosophies, and top insider methods to inspire and motivate any investor or entrepreneur to achieve the ultimate success in real estate.

Tag Powerhouse Principles: The Ultimate Blueprint for Real Estate Success in an Ever-Changing Market: Powerhouse Principles: The Ultimate Blueprint for Real Estate Success in an Ever-Changing Market,Reviews , Review , Powerhouse Principles: The Ultimate Blueprint for Real Estate Success in an Ever-Changing Market