แนะนำ Survival Investing with Gold & Silver
ใบถือหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงเงินสิ้นเชิงในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวกับหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ฉีกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะจัดหามาเงินพลิกของคุณไม่เป็น แต่ยังมีช่องทางในการได้รับผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำงานล้ำกัน การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการดำเนินการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ด้วยเหตุนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะสละเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหา


Survival Investing with Gold & Silver Description

In 1920 John Maynard Keynes (British economist – considered the most influential in the 20th century) wrote that “By a continuous process of inflation, governments can confiscate, secretly and unobserved, an important part of the wealth of their citizens.” The U.S. Government and the Federal Reserve have successfully inflated prices for a hundred years, and especially since 1971 when Nixon eliminated the gold backing of the Dollar.

Inflation is like a hibernating bear; it sleeps for a time (the 1990s) and then wakes for a long rampage. During significant inflation, caused by excessive deficits, debts, expansion of the money supply, and printing money, you can lose most of the real value of your savings and your retirement, while your expenses rise far more rapidly than your income. Many countries have experienced hyperinflation in the past three decades; with the wrong fiscal and monetary policies it can happen in the United States. Even modest inflation will, over time, destroy the purchasing power of your income and savings. We must prepare for the coming inflation or suffer the horrific financial consequences.

This book describes, in simple language and concepts, the economic and financial conditions that create an exponentially increasing money supply, runaway spending and debts, and price inflation. The loss of purchasing power is demonstrated for working and retired individuals. Specific suggestions are given to reduce expenses and increase savings, so you can invest savings and grow your retirement to keep pace with inflation. Inflation hedges are discussed, and their ability to preserve purchasing power is illustrated in a ten year table.

Supplementary topics are discussed in a “Bonus Material” section at the end. Those topics include the ongoing exponential rallies in gold and silver, projections for their prices in 2013, Technical Analysis, using an IRA to invest in gold and silver, and maintaining purchasing power.

สินเชื่อรวม – ประกาศ มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่สถาบันอุดมศึกษามีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปียืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยปันออกสำหรับค่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อโดยตลอดได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเบียดกระเสียรเงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบเช่นเดียวกับสิ่งให้มั่นใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะทำหน้าที่สำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีจำนวนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายภาคหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการควักกระเป๋าแม้จะเป็นผลที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะแหวกแนวกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเป็นจุดสุดท้ายที่ต้องพิถีพิถันกับการปรับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนย้าย หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มแข็งเพื่อเข้าทำงานร่วมกับเธอผ่านทางอีเมล์Tag Survival Investing with Gold & Silver: Survival Investing with Gold & Silver,แนะนำ , รีวิว , Survival Investing with Gold & Silver