แนะนำ The Little Book of Market Myths: How to Profit by Avoiding the Investing Mistakes Everyone Else Makes
สร้างสรรค์เงินรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดในที่ หลักทางการเงินที่อดทนและถ่องแท้แนะลู่ทางคุณในการเลือกสรรเป้าหมายที่เหมาะสมว่าในในที่สุดจะนำไปสู่​​การเจริญในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์ยาแฝดเงิน แต่การเจาะจงฤกษ์และโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเด่นมาก

มีหลายแนวทางที่คุณจะได้เงินกู้รวมเป็น คุณสามารถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจจะมีผลอย่างมากต่อการดำเนิน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา มโนทัศน์ก็คือว่ามันใช้ยุคเพียงหนึ่งการสะสางเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามบ่อยเช่นเดียวกับสิ่งให้มั่นอกมั่นใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะจัดการสำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปวันหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการวางเงินแม้จะเป็นผลดีที่ดี จริงๆ แล้วมันอาจจะเบี่ยงเบนกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีดูออกสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันมาถึงสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะสนิทกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งบางอย่างสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ชี้ขาดบางส่วนที่พบมากThe Little Book of Market Myths: How to Profit by Avoiding the Investing Mistakes Everyone Else Makes Description

Exposes the truth about common investing myths and misconceptions and shows you how the truth shall set you free—to reap greater long-term and short-term gainsEverybody knows that a strong dollar equals a strong economy, bonds are safer than stocks, gold is a safe investment and that high PEs signal high risk…right? While such “common-sense” rules of thumb may work for a time as investment strategies, as New York Times and Wall Street Journal bestselling author, Ken Fisher, vividly demonstrates in this wise, informative, wholly entertaining new book, they’ll always let you down in the long run. Ken exposes some of the most common—and deadly—myths investors swear by, and he demonstrates why the rules-of-thumb approach to investing may be robbing you of the kinds returns you hope for.

  • Dubbed by Investment Advisor magazine one of the 30 most influential individuals of the last three decades, Fisher is Chairman, and CEO of a global money management firm with over $32 billion under management
  • Fisher’s Forbes column, “Portfolio Strategy,” has been an extremely popular fixture in Forbes for more than a quarter century thanks to his many high-profile calls
  • Brings together the best “bunks” by Wall Street’s Master Debunker in a fun, easy-to-digest, bite-size format
  • More than just a list of myths, Fisher meticulously explains of why each commonly held belief or strategy is dead wrong and how damaging it can be to your financial health
  • Armed with this book, investors can immediately identify major errors they may be committing and adjust their strategies for greater investing successProduct Tag The Little Book of Market Myths: How to Profit by Avoiding the Investing Mistakes Everyone Else Makes: The Little Book of Market Myths: How to Profit by Avoiding the Investing Mistakes Everyone Else Makes,แนะนำ , Reviews , The Little Book of Market Myths: How to Profit by Avoiding the Investing Mistakes Everyone Else Makes