แนะนำ The Secret Code of the Superior Investor
รังรักษ์รายได้ด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แน่ชัดในที่ กำหนดการทางการเงินที่เข้มแข็งและประจักษ์ชี้นำคุณในการเลือกสรรวิธีการที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การเจาะจงสมัยและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทประธานมาก

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ล่าสุด มันเป็นเท็จจริงว่าเกือบครึ่งหนึ่งของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายถึงประชาชนพลเมืองทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เหี้ยมโหดและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่พิทยาคารค่าจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลบมุมการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติทวีอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่คุ้มครองไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและล็อคเหยื่อหนทางน้อยของอัตราที่ทันทีทันใดของการเพิ่มขึ้นวิธีการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการดำเนินงานเป็นเงินกู้นักเรียน
The Secret Code of the Superior Investor Description


In these uncertain times, learn how to crack the code and become a superior investor. Don’t worry about the market, the economy, or the Fed. Instead, concentrate on what’s important: how to construct your own bulletproof portfolio by finding the best individual stocks and mutual funds for you. This timely book is your guide to volatile markets.

We live in a world saturated with the short-term: Who’s up, who’s down? Which stocks rose yesterday, which fell? Did corporate profits rise (or drop) last quarter . . . what’s going to happen this quarter? Is Alan Greenspan raising (or lowering) interest rates . . . what’s the impact?

The superior investor knows that none of this matters. He or she understands that investing is simple, but not in the way most people think. With Jim Glassman as your guide, everything about investing becomes clear. You’ll know what to do, how to behave, and how to profit—whatever the market, the economy, and your stocks are doing.

Superior investors crack the code of investing and practice a coherent philosophy that gives them the strength and confidence to do the right thing no matter which way the economic and financial winds blow. They’re relaxed—calm, cool, and collected—because the secret code provides the foundation for making superior investments, the kind that generate wealth to fund more interesting pursuits, provide for their children’s education, and fund retirement.

Superior investors
* Are not outsmarters—people who try to beat the system through inside advice and superior brainpower—but partakers. They know that the best way to make money is to share in the profits of successful businesses.
* Own a portfolio that looks like the U.S. economy ten years from now.
* Know the kind of investments they should be making (e.g., pharmaceuticals, for-profit education, mind-numbingly boring but extraordinarily profitable companies) and those they should not (e.g., corporate bonds).
* Understand when to start selling the stocks they’ve bought: almost never . . . only when the fundamental reasons why they bought in the first place change.
* Understand how to pick the companies that will make them superior investors.
* See that bear markets are for buying.

We live in a world of increasing uncertainty, but by practicing the principles of The Secret Code of the Superior Investor day-in and day-out for years on end, your future will indeed be superior.

From the Hardcover edition.Product Tag The Secret Code of the Superior Investor: The Secret Code of the Superior Investor,เรื่อง , รีวิว , The Secret Code of the Superior Investor