Review Understanding Money & personal Finance
การรวมเงินกู้ของเด็กนักเรียนคือการผนวกของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อเขม็ดแขม่เงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสบายของการชะล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรได้ข่าวเกี่ยวกับการควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณมุ่งหมายในการตัดสินใจผลจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานที่เรียนคือการที่คุณสามารถหลบการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อผู้เรียนแห่งชาติพอกพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ระแวดระวังไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อโอกาสน้อยของอัตราที่ปรูดของการยิ่งขึ้นมองออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันเข้าอัฐให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะไม่มีพิธีรีตองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งบางอย่างสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประจักษ์แจ้งว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ตัดสินบางส่วนที่พบออกจะตายสมุดบัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินให้ทุนผองและคุณมีอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่งหวัง ธนาคารจ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะว่าคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เกี่ยวกับผู้ที่มีความพึงพอใจกับโควตาเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่เล่าโดยธนาคาร (มัตตะร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนมากขึ้น


Understanding Money & personal Finance Description

Over time, many have strived for financial independence, but not so many have reached that destination. Could the aspiration for financial freedom be a phantom chase, or why has financial independence eluded so many? There is no single answer to that question, but financial independence is attainable from the right perspective and with the right approach. In the majority of the cases, earning more money would not bring financial independence. It like the lyrics song “Mo’ Money Mo’ Problems” by Notorious B.I.G “…it’s like the more money we come across the more problems we see.”
If more money doesn’t solve the money problem, then what does? The key is financial literacy and financial intelligence. To solve a problem, there has to be a clear understanding of the problem, solutions don’t come out of the blue. What then is the problem? You get a pay increase and you still cannot save some money or you just never seem to have enough money no matter what; or you put in some extra hours of work just to save, and some money gulping stuff pops up. This is the story of many people around the world, mainstream 9 – 5, white-collar or blue-collar workers.
The secret to financial freedom is financial literacy. This book is designed to educate you about money, and finance. To help you effectively manage that which you have. You will learn to budget and to save, you will learn the difference between wants and needs – you will get to understand that it is not your needs that increases as our pay or income increases most of the time, but your unending and insatiable wants. When you know enough about your finances, then you can be able to make projections in the direction in which you want your finances to go.
The world of money and personal finance is quiet elusive, even to some of the most “educated” people. “Money is usually not thought in conventional classrooms, therefore its little wonder that many people run into financial mishaps, even after the long years of “studying” to make money. Let us take this ride and explore the world of personal finance.
There are practical steps laid out at the end of most chapters to help you get your hands dirty, and to get some practical feel of what is been said. Personal finance is practical and a DIY activity.

Product Tag Understanding Money & personal Finance: Understanding Money & personal Finance,รีวิว , Reviews , Understanding Money & personal Finance