Reviews Don’t Make Me Say I Told You So: The Only Investment Book You’ll Ever Need
รังรักษ์รายรับด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่สุวิมลในภูมิประเทศ ความหวังทางการเงินที่แกร่งและแจ่มชัดชี้ช่องคุณในการลงคะแนนแนวทางที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดความสนใจเงิน แต่การกำหนดเพลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทเอ้มาก

Don’t Make Me Say I Told You So: The Only Investment Book You’ll Ever Need Description

Investors today are more confused than ever about how to invest their money. They are constantly bombarded with news, information and advice from dozens of different sources. Making investment decisions has become a dizzying and complex chore because there are simply too many choices and too many voices.

In addition to all of the information that investors have to wade through, the retirement that they are saving for is dramatically different than it was for previous generations.

* People are living much longer in retirement today than people ever have before.
* Because of longer life expectancies, people will need more money to use for
income over their retirement years.
* Pensions, the backbone of retirement income for millions of retirees in previous
generations, are quickly becoming a thing of the past.
* Medical benefits, once provided by employers to cover their employees in
retirement, are being dramatically reduced or eliminated.
* Interest rates that have dropped dramatically over the last two decades means
less income for retirees on the retirement assets they have.

In Don’t Make Me Say I Told You So, Jim Patton provides those who are currently retired, and those saving for retirement, with a roadmap designed to address these challenges and give you the best chance to build, maintain and preserve a nest egg that will allow you to live life on your terms in retirement.การควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียน ช่วงปัจจุบัน มันเป็นข้อสรุปว่าเกือบอรรธของนิสิตทุกคนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายความว่าหมู่ชนทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่เต็มที่และการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารปฐมฤกษ์ต่อไปแบะสมุดบัญชีที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยรวม ตลอดชีวิตของนักเรียนของเขาซึ่งจะนับขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้ยืมแก่จ่ายเพราะการศึกษาของเขาทั้งหลาย แต่ละเหล่านี้จะแสดงความสามารถเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจอันชอบธรรมนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณค่าดูออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะชอบพอกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการหาความรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดตระหนักว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ พิพากษาบางส่วนที่พบมาก


Product Tag Don’t Make Me Say I Told You So: The Only Investment Book You’ll Ever Need: Don’t Make Me Say I Told You So: The Only Investment Book You’ll Ever Need,เรื่อง , รีวิว , Don’t Make Me Say I Told You So: The Only Investment Book You’ll Ever Need